si të prerë një paruke sintetike


cavab 1:

Po, ndonjëherë mund të jetë më e vështirë për të prerë flokët sintetikë në krahasim me flokët e vërtetë të njeriut.

Kur isha në shkollën e kozmetologjisë mësuam të presim, ngjyrosim, trajtojmë kimikisht dhe modelojmë një seri manekine me flokë sintetikë.

Fillimisht e pata më të vështirë të prisja manekinat me flokë sintetikë sepse nuk kishin të njëjtën ndjesi flokësh. As nuk kishte të njëjtën kthesë.

Parukat sintetike krijohen nga fijet e bëra nga njeriu duke përdorur teknologji të specializuar për të dhënë pamjen dhe ndjesinë e përgjithshme të flokëve të vërtetë. Sidoqoftë, ato nuk janë qime njerëzore.
Fibra sintetike është më rezistente ndaj ndryshimit e cila mund ta bëjë atë më sfiduese për tu prerë. Parukat trajtohen me një shumëllojshmëri kimikatesh të cilat mund t'i bëjnë fibrat më të vështira për t'u futur.

Unë personalisht zbulova se duke blerë një seri parukash sintetike shumë të lira për praktikë më ndihmoi përfundimisht të kuptoj se si të shkurtoj dhe modeloj në mënyrë më efikase flokët faux.

Për prerjen më të pagabueshme, filloni me një stil me një gjatësi pa shtresa ose kënde. Përdorni mjete dhe produkte stilimi (përfshirë gërshërët, furçat dhe spërkatjet) të cilat janë krijuar posaçërisht për flokët sintetikë për të arritur rezultate sa më natyrale.
Zgjidhni një paruke me flokë të drejtë të gjatë që ndihet e ngjashme me flokët natyrale. Një parukë me flokë të drejtë do të pritet më lehtë sesa një parukë kaçurrelë, pasi flokët bien normalisht dhe ju lejojnë të krijoni një vijë më të pastër.
Curls, si reale dhe sintetike, mund të shtrihen dhe compress varësisht nga mënyra se si flokët është modeluar, duke e bërë më të vështirë për të prerë flokët në mënyrë të barabartë.
Kur shkurtoni një paruke të gjatë sintetike, çdo grisje ka rëndësi - mos harroni, nuk do të rritet përsëri, kurrë.

Urimet më të mira për ju.


cavab 2:

Flokët sintetikë në thelb po përpiqen të presin plastikën. Mund të shkatërrojë gërshërë të mëdha. Mund të jetë më e vështirë sepse modelet e vjeshtës nuk janë si flokët e vërtetë.


cavab 3:

PO! Ju në të vërtetë duhet të përdorni një krehër të nxehtë për të prerë një paruke sintetike. Shkrihet pak nga pak dhe është më e lehtë për tu kontrolluar dhe përzier;)