Skype: İnsanlarınızı bloklaşdırmaq və əlaqələrinizdən çıxarmaq arasındakı fərq nədir?


cavab 1:

Onları əlaqələrinizdən çıxarmaq Facebookdakı "dostluq" kimidir. Artıq əlaqə adamınız deyilsiniz, amma istəsən yenidən əlavə edə bilərsiniz. Onları silməyiniz barədə sizə xəbər verilməyəcək, ancaq əlaqə siyahısında özünüz kimi deyil, gözləyən bir əlaqə kimi görünəcəksiniz. İnternetdə olduğunuzu görə bilməzsiniz.

Kimisə bloklasanız, ümumiyyətlə onlarla əlaqə qura bilməzsiniz. Yenidən əlavə edilmir, mesaj yoxdur. İnternet və ya oflayn vəziyyətinizi gizlətdiyindən əmin deyiləm, baxmayaraq ki, bunun olduğuna əminəm və bu barədə məlumat verməyə və ya bilməməsinə əmin deyiləm.

Bağışlayın, daha ətraflı cavab verə bilmədim, amma inşallah bunun bir hissəsi cavab verir.


cavab 2:

Birinizi əlaqələrinizdən çıxararsanız, söhbət tarixi və onlayn status görməyəcəksiniz. Onları həmişə sonra qəbul edə bilərsiniz.

Əgər kimisə bloklasanız, blok etdiyiniz barədə bir bildiriş alırsınız, amma deyil - statusunuz onlar üçün hər zaman offlinedir, ancaq onlar sizi dost etmədikdə tez-tez onlayn olduqda bildiriş alırlar. Onlardan mesaj göndərə və ya qəbul edə bilməzsiniz, ancaq kilidini açana qədər sizə mesaj göndərə bilərlər. Onların onlayn olub-olmadığını görə bilməzsiniz. Tələb olunmasa da, onları əlaqələrinizdən çıxara bilərsiniz.


cavab 3:

Birinizi əlaqələrinizdən çıxararsanız, söhbət tarixi və onlayn status görməyəcəksiniz. Onları həmişə sonra qəbul edə bilərsiniz.

Əgər kimisə bloklasanız, blok etdiyiniz barədə bir bildiriş alırsınız, amma deyil - statusunuz onlar üçün hər zaman offlinedir, ancaq onlar sizi dost etmədikdə tez-tez onlayn olduqda bildiriş alırlar. Onlardan mesaj göndərə və ya qəbul edə bilməzsiniz, ancaq kilidini açana qədər sizə mesaj göndərə bilərlər. Onların onlayn olub-olmadığını görə bilməzsiniz. Tələb olunmasa da, onları əlaqələrinizdən çıxara bilərsiniz.